Dnevni boravak

U web trgovini je omogućeno plaćanje po potvrđenoj web narudžbi (virmanom, Internet bankarstvom) i karticama. Prilikom narudžbe potrebno je odabrati način plaćanja: virman/opća uplatnica ili kartice.

Kartice – jednokratno plaćanje i plaćanje na rate

Minimalni iznos za plaćanje svim karticama na rate je 40,00 €.

Maestro

  • PBZ – od 2 do 24 rata bez kamata
  • Erste Bank, MBNET grupacija - od 2 do 12 rata bez kamata
  • Zagrebačka banka - od 2 do 12 rata bez kamata

Diners

  • od 2 do 24 rata bez kamata
  • od 24 do 36 rata bez kamata uz minimalni iznos od 1000,00 €

Master Card

  • Zagrebačka banka - od 2 do 24 rata bez kamata

Visa PBZ Premium

  • od 2-24 rate beskamatno
  • od 24-36 rata beskamatno uz minimalni iznos od 2000,00 €

Visa ZaBa

  • od 2 do 24 rata bez kamata

On line Plaćanje dostupno je od 0 – 24h te je omogućeno slijedećim karticama: American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners, Discover.

Izjava o sigurnosti

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Izjava o privatnosti

INTERMOD d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici INTERMOD d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o konverziji

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

3Dsecure upute za sigurnu internetsku trgovinu

http://www.erstecardclub.hr/Press/Vijesti/Vijest/22-tra-2013/3D-SecureCode-usluga-za-sigurnu-internetsku-kupnju.html?bmlcNDU%3d