Dnevni boravak

Naručivanje

Narudžbe je moguće izvršiti telefonom ili elektoronskim putem, dodavanjem proizvoda u košaricu. Kupac ne mora biti registriran za narudžbu, ali mora unijeti važeći e-mail na koji će primiti potvrdu web narudžbe i upute za uplatu. Ako naručeni proizvod nije dostupan, kupac će biti obaviješten.

Osobno preuzimanje robe

Naručene proizvode moguće je osobno preuzeti u jednoj od naših poslovnica https://www.enamjestaj.hr/poslovnice, a o vremenu preuzimanja kupac će biti obaviješten e-mailom ili telefonom.

Dostava

Cijena dostave ovisi o vrsti, težini i dimenzijama naručenih proizvoda, a iznosi:

  • Preuzimanje u poslovnici - besplatno
  • Proizvodi težine do 30 kg i madraci maksimalnih dimenzija 200x90 cm - 15,00 € / 113,02 kn
  • Proizvodi težine od 30 do 50 kg i madraci maksimalnih dimenzija 200x200 cm - 25,00 € / 188,37 kn
  • Kreveti, ležajevi i ostali proizvodi težine veće od 50 kg koji zahtijevaju kamionsku isporuku - 40,00 € / 301,38 kn

Maksimalni iznos dostave za proizvode naručene u web shopu iznosi 40,00 € / 301,38 kn. Cijena dostave na otoke se uvećava za 30%.

Dostava će biti izvršena u najkraćem izvedivom vremenu od slanja narudžbe, a kupac će o dostavi biti obaviješten nakon provjere dostupnosti proizvoda.

Povrati robe i reklamacije

Povrat i reklamacije je moguće izvršiti 14 dana od narudžbe. Fotografije i opis reklamacije se šalju na e-mail info@intermod.hr

U slučaju povrata, kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod trgovcu u roku od 14 dana od otkazivanja ugovora, neoštećen, u originalnoj ambalaži, u centralno skladište Zadar, Gaženička cesta 1A i po prethodnoj najavi na e-mail info@intermod.hr