Dnevni boravak

cjenik_usluga_01-01-2024

Cjenik usluga u poslovnicama

PRIJEVOZ

Prijevoz bez usluge unosa vrši se do ulaza u stambeni objekt ili do krajnje točke do koje može pristupiti dostavno vozilo.

- prijevoz do 20 km od salona namještaja Intermod – 20,00 €

- prijevoz preko 20 km od salona namještaja Intermod - 1,10 €

- prijevoz na otoke Ugljan i Pašman - 20,00 €

- prijevoz na ostale otoke:

  • prijevoz do broda ili trajekta – kupac robu preuzima sam i snosi trošak teretnice
  • prijevoz na otok – kupac plaća 20,00€ + povratne karte za dostavno vozilo i dostavljače. Ukoliko se dostavljači ne mogu vratiti isti dan, kupac snosi trošak smještaja. Termin takvih isporuka mora se unaprijed dogovoriti.

UNOS U OBJEKT

Unos se može izvršiti pod uvjetom da dostavno vozilo može pristupiti stambenom objektu unutar 50 metara od ulaza. U suprotnom, dodatno se naplaćuje 30,00 €.

- prizemlje - 30,00 €

- svaki slijedeći kat - 9,00 €

- kod tapeciranog namještaja (garniture, kreveti) - 30,00 € za prvi komad, a svaki sljedeći 10,00 € dodatno

Napomena za ojastučeni namještaj i krevete: Kupac svojim potpisom prilikom kupnje potvrđuje da se kupljeni namještaj može

nesmetano unijeti u prostor (širina vrata, stubišta, hodnika). Ukoliko dođe do suprotnog, kupac snosi trošak povrata robe u skladište

Intermoda, a za zamijenjenu robu ponovno plaća prijevoz odnosno prijevoz i unos robe.

MONTAŽA

Cijene montaže odnose se samo na pločasti namještaj (u iznos neto računa ne ulaze pećnica, kuhalo, mikrovalna pećnica, perilica

za posuđe, perilica za rublje, hladnjak, kuhinjska napa, korito sudopera, slavina).

- za neto iznos računa do 500,00 € – 50,00 €

- za neto iznos računa od 500,00 € do 1500,00 € –100,00 €

- za neto iznose računa iznad 1500,00 € – 8% od iznosa računa

- montaža korpusiranih kuhinja (blok kuhinje, kuhinje po mjeri) naplaćuje se 50,00 € po dužnom metru

- montaža nekorpusiranih kuhinja naplaćuje se 70,00 € po dužnom metru

- ugradbeni uređaji koji su kupljeni u prodajnim salonima namještaja Intermod montiraju se besplatno ukoliko je ugovorena montaža kuhinje, ali se ne spajaju na vodu, plin ili struju, već to moraju napraviti ovlašteni majstori (vodoinstalater, električar,…)

- ugradnja uređaja koji nisu kupljeni u salonima namještaja Intermod naplaćuje se 30,00 € po uređaju npr. pećnica i ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, perilica rublja, korito sudopera, ugradbeni hladnjak, kuhinjska napa ili neki drugi uređaj

- montaža ojastučenog namještaja i stolova (sjedećih garnitura, kreveta i stolova) naplaćuje se 40,00 € prvi komad, a za svaki sljedeći 10,00 € po komadu

USLUGA IZMJERE PROSTORA

- dimenzije prostora po kojima se izrađuje ponuda kupac mora donijeti sam. Nakon što se odluči na kupnju, djelatnici Intermoda po potrebi izlaze na teren i provjeravaju mjere.

- izmjera prostora (kuhinja i ostalih prostorija) je besplatna nakon uplate iznosa akontacije za narudžbu. U slučaju odustajanja kupca od kupovine, nakon što je izvršena izmjera od strane djelatnika Intermoda, kupac je dužan platiti 40,00 €.

- izmjera bez uplaćene akontacije se naplaćuje 40,00 € koje se u slučaju uplate akontacije ili računa oduzimaju od vrijednosti robe.

- ukoliko kupac želi nacrt bilo kojeg namještaja po mjeri bez kupnje istog, nacrt se naplaćuje 100,00 .

- ukoliko je prostor građevinski nedovršen, kupac svojim potpisom odgovara za mjere po kojima se namještaj naručuje.

NAPOMENA: Za neto iznos računa veći od 13 500,00 € sve usluge su besplatne.

OPĆI UVJETI

Prostorija u kojoj se montira namještaj mora biti spremna za montažu, a namještaj koji se montira mora biti u toj prostoriji. Ukoliko je kupac prilikom kupnje ugovorio unos, dostavljačima Intermoda dužan je pokazati u kojoj će se prostoriji namještaj montirati da bi se u tu prostoriju namještaj i unio.

Termini montaža ovise o raspoloživosti montera i dogovaraju se unaprijed.

Kupac je dužan robu preuzeti u roku od 30 dana od dana kada je obavješten da je roba stigla u skladište Intermoda. Nakon 30 dana cijena skladištenja robe iznosi 7,00 € po svakom slijedećem danu.

Sve usluge plaćaju se na blagajni salona namještaja Intermod prilikom kupnje namještaja. Plaćanje dostavljačima ili monterima prilikom dostave ili montaže nije moguće.

Sve navedene cijene uključuju PDV.

Za izračun udaljenosti koristi se web stranica „Google Maps“